Nittedal kommune velger ACOS

Nittedal kommune velger ACOS

Prosjektet er kalt «24/7: På nett med innbyggerne» der tiltakspunktene blant annet inkluderer ny- og forbedret nettportal og skjemaløsning. Kommunikasjonssjef i Nittedal kommune, Geir Smith-Solevåg, har store forventninger til det kommunen har i vente. 

Vi har som ambisjon å skape Norges beste kommunale nettsider i samarbeid med ACOS, og ser frem til det samarbeidet, kreativiteten og løsningene vi skal få på plass sammen, sier Smith-Solevåg.

Vi har jobbet grundig med strategien for hvordan vi skal nå denne målsetningen, og etter en omfattende anbuds- og evalueringsprosess utpekte ACOS seg som den foretrukne leverandøren i konkurransen. ACOS ble valgt på bakgrunn av funksjonalitet, brukervennlighet, leveransekvalitet og referanser.
— Geir Smith Solevåg, Prosjektleder